Ihanilla responsiiviset nettisivut

Huolella suunniteltu yritysilme vahvistaa brändiäsi

Hyvin suunniteltu logo ja yrityksestä kertova graafinen ilme antavat yrityksen toiminnalle persoonallisuuden. Ne ovat äärimmäisen tärkeät kaikille yrityksille. Hyvä graafinen ulkoasu on persoonallinen, muistettava ja puhuttelee kohderyhmäänsä. Ulkoasulla voi tukea ja tehostaa yrityksen viestintää. Hyvästä graafisesta ilmeestä tulee yrityksen visuaalinen identiteetti.

Logoprosessi

1

Aloituspalaveri

Projekti alkaa aloituspalaverilla Microsoft Teamsin välityksellä. Palaverissa tutustumme yritykseesi ja kohderyhmääsi. Logon osalta on tärkeää, että se miellyttää omistajien silmää, mutta kaikista tärkeintä on, että se puhuttelee kohderyhmää.

2

Suunnittelukierrokset

Tarjoukseen sisältyy aina vähintään 2 suunnittelukierrosta.  Ensimmäisessä suunnittelukierroksessa suunnitellaan 2-4 logoehdotusta, jotka esitetään asikkaalle. Jos jokin ehdotus on mieleinen, niin asiakas voi valita sen ja sitä lähdetään muokkamaan asiakkaan toiveiden mukaan entistä paremmaksi.

Jos ehdotukset eivät ole mieleisiä tehdään uusia suunnittelukierroksia kunnes mieleinen ehdotus löytyy.

3

Hionta

Valittua logoehdotusta hiotaan valmiiseen lopputulokseen. Viimeistelykierroksien määrä vaihtelee tapauksen mukaan, mutta määrä määritellään aina tarjouksessa.  Kun lopputulos on asiakkaalle mieleinen, niin logo on valmis.

.

Tarkkaan mietityt värit ja huolella suunniteltu logo kantavat viestiä yrityksestäsi kauan ja useissa eri kohteissa.

Web design Graafinen suunnittelu
Ihanilla Referenssit Graafinen suunnittelu

Yritysilmeellä on valtava rooli oikeanlaisen brändikuvan muodostumisessa.

Ihanillan ammattitaidolla pystymme tarjoamaan sinulle kaiken mitä tarvitset asianmukaisen ja näyttävän yritysilmeen luomiseen. Suunnittelumme jokaisessa vaiheessa kuuntelemme sinua sekä kohderyhmääsi ja teemme taustatyötä. Toimiva visuaalinen brändi tekee yrityksestä vetovoimaisen ja houkuttelevan.

Graafinen suunnittelu kasvun pohjana

Me Ihanillassa haluamme juhlistaa suunnittelussamme luovuutta ja muistettavuutta ja otamme aina huomioon myös visuaalisten elementtien käytettävyyden. Ammattilaisina osaamme konsultoida sinua tekemään yrityksellesi näyttävää graafista suunnittelua, joka kertoo visuaalisesti yrityksen arvoista ja toiminnasta.

Ihanillasta löydät tuoreita ideoita ja uusimpia ja tehokkaita keinoja markkinoinnin tehostamiseen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että lähtisimme keksimään joka kerta pyörää uudelleen.

Suunnittelutyömme pohjana onkin, että opimme muiden onnistumisista sekä virheistä ja pistämme vielä paremmaksi!

Käytämme siis aikamme tehokkaammin ja toimivammin, jotta pääsemme tekemään sinulle näyttävää graafista suunnittelua.