Ihanilla Laadukkaat nettisivut

Vakuuttavia verkkosivuja, jotka puhuvat puolestaan.

Responsiivisuus

Sivusi toimivat käytössä olevasta näytöstä riippumatta. Yhteensopivat sivut eri näytöille puhelimista isoihin pelinäyttöihin.

Tyylikäs ulkonäkö

Lopputulos heijastaa yritystä nykyaikaisesti ja tyylikkäällä ulkonäöllä. Toimivan yritysilmeen kanssa vakuutat asiakkaasi asiantuntevuudestasi.

Hakukoneoptimoidut

Nettisivujen toteutuksessa otetaan huomioon hakukonenäkyvyys joka vaiheessa kuvien optimoinnista sivurakenteen viimeistelyyn asti.

.

Miten nettisivuprosessi etenee?

1

Aloituspalaveri

Projekti alkaa aloituspalaverilla Microsoft Teamsin välityksellä. Palaverissa käymme läpi toimialaa, asiakaskuntaa ja toiveita ja tarpeita nettisivuille, jolla varmistetaan, että asiakasryhmää puhutellaan iskevästi, oikea-aikaisesti ja persoonallisesti. 

2

Visuaalinen suunnitelma & aikataulutus

Varsinainen projekti aloitetaan, kun tekstit ovat valmiina. Ensimmäisellä viikolla teen selkeän aikataulun, jota noudatetaan koko projektin ajan sekä teen visuaalisen suunnitelman. Visuaaliseen suunnitelmaan sisältyy 2 korjauskierrosta, joissa voidaan tehdä tarvittavia muutoksia ulkoasuun tai teksteihin. Kun visuaalinen suunnitelma on hyväksytty, sivustoa aletaan toteuttamaan.

3

Toteutus

Kun sivusto on toteutettu alkuperäisen visuaalisen suunnitelman pohjalta, niin jäljellä on vielä 1 korjauskierros, jolloin voidaan tehdä viimehetken muutoksia. Näin varmistetaan, että lopputulos on varmasti mieleinen.

Ihanilla Referenssit nettisivut
Ihanilla Referenssit nettisivut

Laaja kokemus nettisivuista eri tarpeisiin

Ihanilla on toiminut keväästä 2020 asti ja nettisivuja on tehty monen kokoisille nettisivuille eri käyttötarkoituksiin. Nettisivuja on tehty verkkokaupoille, pienyrityksille, liikuntayrityksille ja Online-palveluille.

Ihanilla haluaa auttaa kaikenkokoisia yrityksiä saamaan äänensä kuuluviin ruuhkaantuneessa internetissä. Meitä ei kiinnosta yrityksen koko tai liikevaihto, ainoastaan se, että saamme tehtyä juuri sinun tarpeisiisi vastaavat ja sinulle mieluiset nettisivut.

Kasvata uskottavuutta asiakkaidesi silmissä tyylikkäillä nettisivuilla

Vanhanaikaiset ja toimimattomat verkkosivut ovat tutkitustikin myynnin esteitä. Hyvät, toimivat ja visuaalisesti vaikuttavat verkkosivut ovat yritykselle elintärkeitä ja vakuuttavat asiakkaat luotettavuudesta ja kertovat palveluistasi oleellisimman.

Jotta nettisivusi näkyvyys ei jäisi vain oman aktiivisuutesi varaan, niin kaikki Ihanillan tekemät nettisivut toimivat myös mobiilioptimoidusti, ovat hakukoneoptimoituja sekä rakennetaan WordPress-alustalle Elementor-lisäosalla. Laajan verkoston avulla myös isommat ja haastavammat projektit onnistuvat. Lisäksi jos tarpeesi ulottuvat nettisivujen ja graafisen suunnittelun ulkopuolelle, niin pystymme suosittelemaan osaajia tekstintuoton, sosiaalisen median ja valokuvauksen osalta. Et siis jää yksin muutoksen keskellä.